Företagartips inför 2021 - ett ljudalbum i appen Time to Tell

 

15 företagare ger sina bästa råd!

 

 

Gör såhär för att lyssna!

  1. Ladda ner Time to Tell-appen på din mobil. Du hittar den på Apple App Store eller Google Play Store.
  2. Registrera dig gratis i appen
  3. Om du läser det här på dator – skanna QR-koden nedan, med mobilen.
    Om du läser det här på mobil – klicka på knappen nedan för att hämta ljudalbumet
  4.  Ljudalbumet hämtas till Time to Tell-appen i din telefon och du hittar det under menyn “Andras” längst ner till höger.

 

 

Lyssna och lär!

Träffa alla företagare som pratar i ljudalbumet! 

Jenny Åsenlund
Professionell Coach

Jenny Åsenlund bytte ut karriär som projektledare till intuitiv coach och yogalärare. En inspiratör som lyfter andra att stå i sin fulla kraft, läka, blomstra och må sitt allra bästa. Hon har en stark tro att vi alla är del av något större än oss själva. När hennes healinggåvor öppnade sig föll ytterligare en pusselbit på plats. Jenny är verksam i Skåne men går att boka online från var du än är.

Motto: Med mer medkänsla till oss själva och andra, förändrar vi världen tillsammans. Specialerbjudande till dig: boka Jenny kostnadsfritt 15 min för konsultation. Ange Time to tell. Ta del av gratis andningsmeditation via hemsidan när du prenumererar på hennes inspirationsbrev.

Åsa Rydhard

Storycoach

Åsa Rydhard är storydesigner, föreläsare och coach som hjälper företagare, entreprenörer och experter att vässa sitt budskap, bygga sitt varumärke och göra bättre affärer – med storytelling som verktyg.

 

Att bygga sitt varumärkes budskap med hjälp av strategisk storytelling hjälper dig att bygga ditt självförtroende och få genomslagskraft, det fångar människors intresse och hjälper dem förstå värdet i det du gör.

 

I sina kurser, föreläsningar, blog mm ger Åsa generösa tips och inspiration om hur DU kan använda din story. För alla har en värdefull story som världen väntar på att få höra så – ROCK YOUR STORY!

Veronica Olsson

 

Mitt liv visar den sanna bilden om hur sorg, sjukdom och utmaningar kan läka med pennan som verktyg och skapa mening i vardagen - hur möjligheter kan leda till nya beslut och mål både som privatperson och företagare.

 

Jag arbetar som kyrkvaktmästare och tankesamordnare. Älskar att skriva, läsa, planera och vara kreativ i olika projekt. Brinner för att få skriva, berätta och visa andra möjligheter till att finna sitt bästa jag.

Gilly (Gunilla) Nyström

Konsult inom kommunikation, främst förändrings- och ledningskommunikation samt employer branding, med mer än 15 års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete från både offentliga och privata sektorn.

Harini Sekhar

Jag är grundare till Maxspire Consulting. Jag är en Certifierad ICF coach (ACC) och en diplomerad ledarskapscoach. Är även ett utbildad logistik proffesionellt med en MBA. Jag är en coach och yrkesmentor till nyanlända i Sverige. Jag erbjuder coaching och den stöd på ett språk som du behärskar bättre än ett annat. Jag kan flera språk och kan coacha i engelska, svenska, hindi, tamil, bengali och franska. Mitt mål är att berika och inspirera livet i samhället. Du som lyssnare får värdefulla tips och praktiska verktyg att ta steg mot utveckling och Transformera upptäckta hinder till utvecklings nycklarna.

Anna Wendegård

Jag erbjuder stöd i utveckling av ledningskommunikation och ett relationsbaserat ledarskap i form av workshops, ledarskapscoaching och snart ett webbaserat program som hjälper ledare planera sin kommunikation.

 

Jag har en bakgrund som förändringsledare i offentlig sektor med fokus på ledningskommunikation, värderingar, kultur och vision, men har också drivit eget som organisationskonsult i över tio år inom processutveckling, ledarskap och utveckling.

 

Jag är bra på att se dig som person och ledare, sätta fingret på vad som kännetecknar dig och hjälper dig anpassa kommunikationen så att ditt budskap blir tydligt och reflekterar det du står för. Jag fångar snabbt ditt sammanhang och hjälper dig formulera ditt erbjudande, det du bidrar med och hur du arbetar så att dina kunder, medarbetare och kollegor lär känna dig och din verksamhet på riktigt.

Jill Nyqvist

Jag hjälper soloföretagare att paketera om sin kunskap till en medlemstjänst så att de kan hjälpa fler och tjäna mer. Jag tycker att medlemstjänster är det roligaste sättet att jobba online för att få den frihet vi strävare efter, de intäkter vi drömmer om och få hjälpa dem vi är passionerade för.

 

Jag har varit soloföretagare sedan 2018 och jobbar inom två helt olika nischer. I den ena nischen hjälper jag föräldrar med barn med adhd att få en smidigare vardag genom plattformen Funka med adhd (podd och medlemstjänst) och den andra nischen är mot soloföretagare som jobbar online där jag har Solopreneurpodden och medlemstjänsten Solopreneurerna.

Kirsi Li Wahlström

Blissful Business Doula

Jag älskar att hjälpa själfulla soloföretagare skapa de liv och företag som de verkligen vill leva och driva. Det handlar om att både göra bra affärer OCH att leva ett skönt liv. Om att skapa ett liv på sina egna villkor och att tjäna pengar på att göra det som man älskar. Blissful Business kallar jag det.

Jag driver Blissum (länk www.blissum.se) & den ettåriga utbildningen Blissful Business YoUnviersity www.blissfulbusiness.se från vår gård på landet i Höga Kusten. Jag coachar och utbildar kunder i huvudsak online men ordnar också retreater och kurser här hemma vid Långsjön. Och jag hjälper gärna dig!


Drivit eget sen 2007, utbildat mig i entreprenörskap i USA och jobbat med kommunikation & personlig utveckling i 20 år. Varit finalist för företagspriserna Årets banbrytare, Årets Bizmaker & Årets Vendela 2019.

Charlie Tiljander

Charlie visar med sin historia hur man vänder ett destruktivt liv med beroende och psykisk ohälsa till något användbart. Idag föreläser hon och utbildar om psykisk ohälsa, neuropsykiatriska funktionssätt och kognition. Hon ger tips och handfasta råd hur man kan förhålla sig till psykisk (o)hälsa. Antingen egen, som närstående eller i arbetslivet som anställd, kollega och chef. Genom att dela med sig av sin lifestory ger hon hopp, men framförallt en ökad kunskap om psykisk ohälsa.

 

2014 var Charlie med och grundade ett arbetsintegrerande socialt företag vid namn Knopster. Hon är idag verksamhetsansvarig för 7 anställda, där alla har någon form av arbetshinder. Med åren har hon blivit bra på att ta tillvara på varje medarbetares unika kunskaper och anpassa arbetssituationen så alla kan få möjlighet att arbeta 100% av sin kapacitet. Det har gjort Charlie till en mästare på kognitiva stöd och hjälpmedel. Förutom att vara överdängare på teknik driver Knopster också en musikstudio med inriktning ljud, podd och video samt grafisk design.

Jessica Jäger

”Du kommer aldrig att sätta prislappen på dina tjänster högre än du själv tycker att du är värd."

 

Som företagare är det lätt att låta sig överväldigas av att göra-listan, som alltid är mer omfattande än tidstillgången. Frustrationen över att inte "nå ut" kommer oundvikligen och den perfekta planeringen spricker när den ska omsättas i praktiken.

 

Jag utmanar dig att aktivt optimera både marknadsföringsstrate-gier och affärsplanering, och framförallt, att riva de mentala hinder som står i vägen för större framgångar.

 

Med femton år som företagare i ryggen, lika många år på scenen, otaliga människomöten och utbildning inom såväl relationsmarknadsföring som självkänslacoaching är jag affärscoachen som utmanar småföretagare till expansion.

Ulrika Norell

Hej, det är jag som är Ulrika, jag driver infopreneur.se där jag hjälper dig som säljer eller vill börja sälja din kunskap online.

 

Jag brinner för undervisning och lärande och med nästan 30 års erfarenhet av utbildning i olika former och sammanhang guidar jag dig mot ett effektivare sätt att undervisa online, så du får dina kursdeltagare att gå igenom din kurs,

implementera innehållet och göra din kunskap till sin egen och därigenom få resultat.

 

Jag hjälper dig att bygga ditt onlineföretag på ett smartare sätt så du kan jobba mindre och tjäna mer.

Daniela Wenkler Lindblom

Hej, Daniela här! Är undersköterska i botten och lärare sedan flera år. Som egenföretagare arbetar jag som cert taktipromassör, hälsocoach och träningsinstruktör.

 

I min verktygslåda finns många olika metoder, för att kunna erbjuda ett individanpassat smörgåsbord av olika redskap.

 

Tillsammans hjälps vi åt att hitta det just du behöver för att må bra och nå dina mål. Jag vill gärna dela med mig av vad som hjälpt mig på vägen till ett bättre välmående. Välkommen att lyssna och ta del av mina erbjudanden till dig.

Anna Parfa

Har du drabbats av en eller flera svåra förluster?

 

Vill du vara säker på att du har de redskap som krävs för att tryggt och säkert läka känslomässigt?

 

Vill du kunna hjälpa barnen med deras sorgbearbetning på deras åldersnivå?

 

Hur skulle det vara att få gå vidare i livet i harmoni och med goda relationer?

 

Hos mig blir du varsamt handledd med en steg-för-steg-metod som ger känslomässig läkning, både för tidigare och färska förluster, för alla åldrar.

 

Du får redskap för resten av livet för all sorts emotionell kommunikation och sorgbearbetning, för dig själv, dina barn, dina familj och dina närmaste relationer.

 

Det handlar om dig på din känslomässiga resa genom livet!      

Evakarin Wallin

Text kommer inom kort

Ann Ljungberg

Jag är initiativtagare för detta ljudalbum och är djupt engarerad i den nysläppta appen Time to Tell.

 

Har jobbat som författarcoach, lektör, skrivkursledare mm sedan 2004 - men har nu utbildat så många litterära konsulter att jag med varm hand överlämnar författarkunderna till dem.

 

Brinner för att hjälpa företagare (inklusive författare)  att utveckla sina marknadsförings-strategier och sitt entreprenörskap, efter många år som onlineföretagare med utbildning i USA.

 

Mitt ljudspår handlar om samarbete!