FÖR DIG SOM VILL GE UT EN BOK PÅ EGEN HAND

EGENUTGIVAR-

PAKETET 2019

Lär dig att producera och lansera en bok! 

Här får du tre av våra populära webbkurser till specialpris samtidigt som du får stöd att implementera dem, perfekt för dig som planerar att ge ut en bok på egen hand.

 • 3 webbkurser

  Ge ut din bok

  Du får verktyg för att ta fram en budget och en projektplan, hitta den affärsmodell och tryckmetod som passar dig bäst, samt att förbereda boken för tryckning.  Målsättningen är att du ska kunna ge ut en snygg bok som du kan sälja. (Värde 1190 kr)

   

  Lansera din bok

  Du får verktyg för att skapa en marknadsföringsplan, genomföra en lanseringskampanj och fortsätta marknadsföra boken efter att den har kommit ut.  (Värde 1190 kr)

   

  Bloggande författare (som inom kort uppdateras till Författarplattformen - du får uppdateringen)

  Det blir allt viktigare för författare att synas på nätet. I den här kursen får du lära dig allt en författare behöver veta om att blogga och en hel del om sociala medier och marknadsföring online.  (Värde 1190 kr)

 • Gruppcoaching

  Vi har varje månad ett webinarium om egenutgivning för kursdeltagarna, där du kan ställa dina frågor och få hjälp. Du kan delta under hela 2019.

   

  Du får också tillgång till en sluten Facebookgrupp där du kan skapa kontakter, hitta samarbeten, få och ge tips och ställa frågor.

   

  (Värde 2400 kr)

 • Individuell coaching

  I Egenutgivarpaketet ingår 60 minuters coaching som kan delas upp på två tillfällen. (Värde 1500 kr)

Totalt värde 7470 kr inkl moms.

Paketpris 4000 kr inkl moms

 

Priset gäller t o m 31 januari. Därefter höjs priserna på alla våra webbkurser till minst 1500 kr inkl moms och det kommer att påverka paketpriset som blir 4500 kr inkl moms.