Skriv en serie

Med Ann Ljungberg

Vill du skriva en bokserie eller en uppföljare till en roman är det viktigt att hålla engagemanget uppe - både hos författaren och hos läsarna. Du behöver så frön som skördas efter hand. Romanpersonerna behöver fördjupas och dramaturgin byggas upp i varje enskild bok och över hela serien. Här får du verktygen!

 

Den här kursen vänder sig till dig som planerar att skriva en bokserie eller en uppföljare till din första bok. Vi går igenom dramaturg inför varje enskild bok och för hela bokserien och ser på hur dina romankaraktärer kan utvecklas och fördjupas.

 

Under fyra veckor får du kursbrev med nyttiga lektioner och övningar som hjälper dig att skriva din uppföljare eller bokserie.

 

Frön som läsarna får skörda

I kursen tar vi upp de speciella kriterier som krävs för att hålla engagemanget uppe–både hos författaren och hos läsarna – när man skriver en bokserie eller uppföljare. 

Vi pratar också om vikten av att så frön som läsaren kan skörda genom hela serien. Dessutom går vi igenom hur varje bok kan avslutas så att läsaren visserligen känner sig nöjd, men samtidigt är sugen på att läsa mer.

 

Kursledare: Ann Ljungberg författarcoach

Plats: Distanskurs online – delta var du vill och när du vill

Startdatum: Börja när du vill – gå kursen i din egen takt

Pris: 1300 SEK inkl moms

Omfattning: 3-5 lektioner per vecka under 4 veckor. 


Har du frågor om kursen mejla till ann.ljungberg@litterarakonsulter.se

 

 

 

Här kan du anmäla dig till kursen